Kevät lähestyy, niin myös uuden kaipuu.

Miehelleni se tarkoittaa autokuumetta, uuden ajoneuvon etsintää ja käytettyjen katsomista. Minulle se on vanhan uudeksi tuunaamista.

17 vuotta hyvin palvellut, ehjä ja toimiva keittiö rupesi tuntumaan tunkkaiselta kevään kirkkaassa valossa. Siis tuumasta toimeen. Ovet irti, lakkakerroksen kevyt hionta, kerros praimer sealeria, kaksi kerrosta Vintage Paint -kalkkimaalia ja kertaalleen saman tuotesarjan mattalakkaa. Ovet takaisin paikoilleen ja keittiöremontti valmis!

Yläkaapistoon valitsin sävyn warm grey ja alakaappeihin french grey. Pikkulaatikot saivat kukin oman ihanan pastellisävyn. Kyllä taas kelpaa!

 

2 ajatusta aiheesta “Muutoksen aikaa”

  1. kukkahuone

    Hei!
    Uskoisin kalkkimaalin pysyvän kylmiön ovessasi.Hienolla hiekkapaperilla poistat irtonaisen maalin ja rikot vanhan maalin kiiltävän pinnan.Ohenna kalkkimaalia vedellä noin puoli dl 700ml purkkii. Maalaa tiheäkarvaisella sudilla tai superlon telalla 2 ohutta kerrosta.Sekoita maalia välillä maalatessasi.Päälle laita joko vaha tai mattalakka.Käytän itse vain JDL kalkkimaaleja joissa on kaikki tuotteet toisilleen sopivia.Työn iloa!
    Heidi kukkahuone Linneasta

Kommentoi