Tuotteet

Leikkokukat ja sidontatyöt

Kukkahuone Linneasta voit tilata kukat elämäsi tärkeimpiin hetkiin, olipa kyseessä ilon tai surun juhla. Myymälässämme on myös aina valikoima valmiita kimppuja, jonka voit napata hetken mielijohteesta päivääsi piristämään. Voit myös tilata kukkia verkkokaupan kautta.

Ruukkukukat ja viherkasvit

Myymälässämme on  valikoima pieniä ja isoja viherkasveja, sekä niille upeasti istuvia suojaruukkuja. Tarjolla on mm. herkkiä orkideoita ja helppohoitoisia mehikasveja.

Kalkkimaalit

  Kukkahuone Linneassa on hullaannuttu Vintage Paint -kalkkimaaleihin. Vanhan kalusteen tuunaaminen käy niillä käden käänteessä. Valikoimistamme löytyy suuri määrä valmiiksi sekoitettuja tyylikkäitä sävyjä. Uutuutena mukaan ovat tulleet metalisävyt kulta, hopea ja pronssi. Pohjustukseen, krakleeraukseen, vahaukseen ja lakkaukseen on saatavilla omat tuotteensa. Myynnissä on myös Alikamarin Vintage Paint -maaleilla valmiiksi tuunattuja kalusteita.  

Sisustustuotteet

    Linneasta löydät myös ihania sisustustuotteita ja lahjatavaroita. Tuotemerkkejämme ovat mm.  Jeanne d´Arc Living, Miljögården, Affari, Ib Laursen, Sköna Ting, Paperbox, Poptori, Madleys, A Lot Decoration, Chic Antique, The Spice Tree, Interiörhuset, I am Interiör ja Mitt & Ditt .

Herkut

Kukkien lisäksi Linneasta on saatavilla pieni, mutta sitäkin laadukkaampi valikoima herkkuja: Kahvit: Tiramisu, appelsiini-suklaa, kardemumma ja after eight Teet: Vadelma-appelsiini-hedelmätee, mansikka-sitruuna-vihreätee, mustikka-rooibostee, persikka-vihreätee, sekä ananas-appelsiini-rooibostee Karamellit: toffeekuula ja lakritsityyny Suklaa: vanilja ja vadelma Balsamico: Viikuna, suklaa ja 6-vuotta kypsytetty Oliiviöljy: basilika, valkosipuli ja extra virgin Soija: inkivääri-lime ja sitruunaruoho Marmelaadi: passion-kookos Curd: makea appelsiini