”Sinun päiväsi” - miniretriitti 8.7 klo 11-20

Hei!
Tervetuloa Nummelan tilalle Kukkahuone Linneaan viettämään ” Sinun päiväsi” – miniretriitti .
Päivä sisältää yinjoogaa, puutarhakävelyä, lounaan & kahvitauon, kukkamandalan tekoa ja äänimaljarentoutuksen .
Et tarvitse aiempaa kokemusta päivän ohjelmanumeroihin, vaan tule omana itsenäsi avoimin mielin rentoutumaan ja rauhoittumaan keskikesän kukkaloisteen keskelle!

Päivän ohjelma :
Klo 11.00 Saapuminen tilalle  ja tervetuliaissmoothie
Klo 11.45 – 13.00 ihanaan päivään herättelevä yinjooga
Klo 13.15 – 14.30 puutarhakierros
Klo 14.30- 16.00 lounas ja omaa aikaa
Klo 16.00 – 17.00 kukkamandalan tekoa
Klo 17.00 – 17.30 tee/kahvitauko
Klo 17.30 – 18.45 illan rauhoittava yinjooga
Klo 19.00- 20.00 äänimaljarentoutus
Klo 20.00 – iltatee ja kotiin lähtö

Päivän ohjaajina toimivat :
– Hanna, Yinjoogahetki
” olen Yoga Yinful – ohjaaja, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, reikihoitaja,
ekokampaaja ( Hiushuone Ovaali)
Minulle on tärkeää  yinjoogaohjaajana on saada sinut hetkeksi unohtamaan arjen touhut ja mielen pörinät yinjooga-asanoiden äärellä luoden  sinulle parhaimmillaan täydellisen kehon ja mielen yhteyden ”

– Nina, Nina Lehtola Healing
” olen äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja sekä rentoutusvalmentaja. Lisäksi teen rentoutus -ja energiahoitoja. Minulle tärkeää on  äänimaljarentoutuksessa luoda rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri, jossa voit viettää levollisen ja palauttavan hetken olostasi nauttien”

– Heidi, Kukkahuone Linnea
” olen maatalon emäntä ja puutarhuri. Olen toiminut kukkakauppiaana 16 vuotta ja pitänyt erilaisia kädentaidon kursseja tilallani. Visualistina minulle merkitsee kaunis ja rauhoittava ympäristö, jota haluan jakaa myös asiakkailleni. Puutarhasta saan sielunrauhaa ja hyvän luontoyhteyden.”

– Lotta, Kahvila Vanamo
” Olen ammatiltani sairaanhoitaja, olen pitänyt popup kahviloita 10 vuoden ajan. Nyt 2vuotta sitten minulle rekisteröitiin kotileipomo ja aloin Kahvila Vanamon yrittäjäksi. Leipominen on kuulunut harrastuksiini lapsesta saakka. Minulle on tärkeää lähituotanto ja leivon kaikki kahvilatuotteet itse.”

Ota mukaan säänmukaista vaatetusta suosien kerrospukeutumista. Sekä yinjooga että äänimaljarentoutus on syvärentouttavaa vaikuttaen alentavasti oman kehon lämpötilaan. Villasukat ja huppari/neule toimii aina hyvinä lämmittiminä joogamatolla pötköttäessä.
Yinjoogaan tarvitset mukaan joogamaton, joogabolsterin, pienen tyynyn ja viltin.
Jos sinulla ei ole mainittuja välineitä, niin ota mukaan 2-3 tukevaa sisustustyynyä, mitä vasten voit laskeutua esim selällesi. Jumppamatto ja sen päälle esim pyyhe on hyvä ottaa mukaan. Viltistä saat tehtyä lisätukea asanoihin. Juomapullo on myös hyvä ottaa mukaan.
Aiempaa kokemusta yinjoogasta et tarvitse. Se sopii kaikille perusterveille. Jos sinua mietityttää, että sopiiko yinjooga juuri sinulle , niin ota yhteyttä sähköpostitse yinjoogahetki@gmail.com

Päivän hinta on 125e sisältäen koko päivän ohjelman.

Maksu ja ilmoittautuminen:

Verkkokaupassa tai sähköpostilla yinjoogahetki@gmail.com jolloin saat maksulinkin joka tulee suorittaa 25.6 mennessä. Peeruutuksia otamme vastaan 25.6 asti.

Mukaan mahtuu 16 ensimmäistä. Retriitin toteutumiseksi minimi osallistujamäärä on 8hlö.

TARJOAMME IHANAN PÄIVÄN HYVÄSSÄ SEURASSA, MAALAISTUNNELMASTA NAUTTIEN, SEKÄ UUSIA TAITOJA OPPIEN. TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Lämpimin terveisin Heidi, Hanna, Nina ja Lotta